Plugg

Jag försöker att plugga mest hela tiden känns det som men det är svårt att hitta tiden ordentligt. Där jag kan sitta helt ostört. Just ikväll har jag vart jätte rädd för att jag inte kommer klara kursen, gör jag inte de är det ingen idé att söka in till våren och då måste jag börja leta jobb nu istället. Då spricker hela min plan!

Jag har svårt för att då alla olika sätt man räknar ut på att fastna, så fort jag ser hur jag ska göra så fixar jag de. Ett kapitel är gjort och nu är det tre kvar. Så fort Tias börjar förskolan kan jag verkligen på riktigt lägga ner min tid och själ i det här och se till att fixa det men jag är så rädd att de ska va försent då. Att det blir för mycket på den korta tiden. 

Huvudvärk, feber och mjölkstockning

Jag trodde att mjölkstockning hörde till tiden med nyfödd, inte när de är över ett år. I mars/april hade jag min första mjölkstockning med närmare 40 graders feber. Igår kom den andra, på det kröp en huvudvärk från helvetet på. Inatt har jag vaknad av huvudvärken, av att Tias krånglar och ligger vaken i två timmar, av febern som gjort mig alldeles svettig för att samtidigt frysa som en tok. På det har jag haft extremt ont i hela kroppen, precis i varenda muskel. 

Nu finns bara lite huvudvärk kvar och är öm där mjölkstockningen sitter. 

Så medan Tias sover middag nu ska jag också vila så får jag plugga ikväll istället. 

Onsdag!

Det händer inte så mycket här samtidigt som det händer massor. 
Nova har börjat förskolan igen fast på den större förskolan, hon trivs jätte bra med sina allra bästa vänner från förra förskolan och sin ena kusin och en annan kompis. 

Jag har börjat plugga matte c eller 3b heter det nu. Vissa saker här jag jätte lätt för medan andra tycker jag är riktigt kluriga och förstår inte riktigt men jag ska nog lösa det. 

Tias är fortfarande hemma, 1 oktober har vi sökt plats till honom och hopps på att han ska få plats. Han utvecklas och lär sig nya saker varje dag och det är så roligt. Det senaste är att han talar om när han vill gå upp och sova, det har Nova aldrig gjort. Han har nio tänder, kan säga mamma, pappa, tack, tyst, ajaj, där, titta. För det mesta blir han arg och låter äh, äh, äh när han vill något. Varje gång tåget åker förbi så vinkar han, haha söta unge!

Bröllopet är bestämt datum och plats och till våra långväga gäster har enkla save the date kort skickas. Det kommer bli så roligt detta. 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu