Potatis

Potatistjejen :)


Semester

Vi har semester och har haft det i två veckor nu. Riktigt härligt är det. De senaste 10 dagarna har vi befunnit oss hos min pappa.

Förra helgen vart det 50-års kalas, hua vad gammal min lilla pappa börjar bli, och även midsommar firades här ute.

Midsommaraftonen började bra och fortsatte bra hela vägen tills läggdags. Sen var det inget som var roligt längre. Nova skötte sig iallafall exemplariskt hela dagen även fast hon var lite kinkig så jag fick bära henne. Hon har även visat att hon faktiskt gillar potatis då hon satt på bordet och åt direkt ur kastrullen, vi trodde förut att hon inte gillat det eftersom hon slängt potatisen på golvet när hon fått de.

I veckan ska vi åka till Skansen och senare ska vi åka hem också. Vad som hinns med under tiden får vi se.


Tomt

Här skrivs det inte ofta längre men det hinna inte riktigt med.

Just nu är vi iallafall ute på ön för att fira pappa/morfar som fyllt 50. Sedan stannar vi över midsommar också och firar även den här. Det var riktigt länge sedan jag firade midsommar här så jag har längtat mycket efter det.

Nu ska vi sova för imorgon kommer vi nog få hjälpa till en hel del med allt som ska fixas innan lördag.

Nova ställde sig förresten upp själv häromdagen, utan stöd mitt ute på gräsmattan. Stora tjejen <3


Mina cybervänner

Vi är en grupp mammor som hängt ihop sedan vi fick reda på att vi skulle få barn. Från början fanns vi på fl's men sen när alla barnen tittat ut flyttade vi till Facebook. Vi har fortfarande kontakt och det är mycket tack vare dom som jag inte dör av tristess här hemma när Staffan jobbar. De allra flesta av oss pratar mycket via vår grupp där och det är riktigt kul att vi fortfarande håller kontakten.

Det enda som saknas nu är att vi alla ska kunna träffas men då vi är utspridda överallt i detta land och även i norra Norge så är det svårt att få ihop. Men skam den som ger sig, någon dag ska vi lyckas :)


Syslöjd

Här hemma har det vart syslöjd ett par dagar, har nämligen sytt mig en klänning jag ska ha på min pappas 50-års fest.

Jag har riktigt svårt att hitta något som sitter som det ska på mig så jag tröttnade på att leta och ritade istället en egen klänning som jag nu sytt.

Nej det går tyvärr inte att lägga upp bild :/


9 månader

Igår vart Nova nio månader. Tänk att tiden går så fort. Hon lär sig så mycket just nu och det tar på hennes krafter märker man. De senaste dagarna har hon sovit middag sammanlagt mellan 3-5 timmar. Normalt är 1-2 timmar. Just nu är det även minst fyra tänder som är påväg också, stackar liten.

Nu kan hon bl.a. Stå utan stöd ett tag (tills hon kommer på att hon inte håller i sig), hon hukar sig hela tiden och vinkar till allt hon pekar på. Ja hon pekar inte på saker utan vinkar till de istället :P


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu