Stockholm snart

Jag känner mig ensam! Även fast jag inte är det så känner jag mig ensam just nu. Det är tråkigt när man har en känsla att det är bara jag som gör något, bara jag som städar, bara jag som tvättar, bara jag som lägger både det de ena och de andra barnet. Även fast det inte riktigt är så så är det den känslan jag har. Att jag spenderar större delen själv med barnen och senaste tiden även större delen av helgen själv med som gör nog mycket till. Vi är en familj och jag vill ha det så, inte som nu. 

Jag har iallafall köpt min bok nu och det är ett steg på väg i rätt riktning för mig, i rätt riktning för att jag ska må bra. För mår jag bra kommer jag orka så mycket mer och då kommer barnen få det så mycket bättre. 

Om några veckor åker vi till Stockholm och jag längtar så, jag behöver det nu. Vi får se om det blir allihopa eller bara jag, barnen och hundarna. Blir det bara jag, barn och hundar så blir det till att åka tåg eftersom jag vägrar stanna var femte minut i 40 mil för att få Tias nöjd. Så just nu funderar jag på hur jag ska lyckas få med mig allt så smidigt som möjligt om vi måste åka tåg. 

<3



Älskade barn 💕

24/9-14

Den senaste veckan/veckorna har vart mindre roliga. Två gånger har vi vart till sjukhuset med Nova pga olika saker och mitt egna mående är inte direkt på topp heller. Jag vet precis vad som kan göra det bättre men jag måste försöka samla ork för att ta tag i det också. Att bara få sova en timme i taget under natten gör det svårt att samla den orken men jag måste. 

September!

Förra söndagen döptes Tias och i det stora hela gick det bra. Han sov igenom hela ceremonin och var glad under fikat efteråt. Prästen var inte speciellt bra men men. Vi hade velat ha en annan präst och skulle haft det från början men han hade blivit riktigt dålig så det fick bli så nu. 

Idag för tre år sedan vart jag inlagd på sjukhuset för misstänkt havandeskapsförgiftning och jag förstod inte alls vad jag gjorde där, på sjukhuset var man om man var sjuk och det tyckte inte jag att jag var. Vad jag inte visste då var att det bara var några få dagar kvar till mitt liv skulle kastas omkull och få en ny mening, jag var inställd på två veckor till minst. På onsdag blir hon hela tre år, min stora tjej 💕

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu