Mamma/barnträff

Jag är med i en varsin FB-grupp med barnen, en för Nova med barn tänkta att komma i Augusti 2011 och en för Tias med barn tänkta att komma i maj 2014. Gruppen med barn i Tias ålder ska ha en stor träff i sommar och jag är med och försöker få till allt som ska fixas innan dess, det blir mycket att tänka på. Vart ska man va med så många mammor och barn? Vad ska vi göra? Om det regnar vad gör vi då? Osv osv. Vi har iallafall hittat ett toppenställe så nu ska vi bara se till att vi får vara där också men det stället är utomhus och funkar alltså bara om vädret tillåter det, hade det tänkt att regna har vi ingen aning om vart vi ska va än. Jag hade en tanke om att isåfall försöka hyra en gymnastikhall men det verkar svårt under sommaren. I vilket fall så är det verkligen jätte kul att va med och planera allt 😊

Våren är äntligen här

Vilket väder vi haft idag, helt fantastiskt. Klockan 20 var det fortfarande 15 grader varmt ute. Vi har vart ute nästan hela dagen idag och bara njutit av solen, vi tog även en sväng förbi förskolan och lämnade in Novas ledighetslapp för sommaren (hon har påsklov nu), 11 veckor blir hon ledig i sommar och förhoppningsvis blir det en fantastisk sommar och vi ska försöka njuta till tusen. 

Tias går mer eller mindre obehindrat nu, det är inte varje gång som han känner för att resa sig utan stöd när han druttat på ändan så då kryper han till närmsta hjälp och sen knatar han iväg igen. Ute däremot är han inte så förtjust i att gå men det är nog mest skorna som stör honom.
Sju stycken tänder har han, fyra uppe och tre nere. 
Han säger gott, där och titta. Skriker mamma när han är riktigt förbannad men annars är det mest olika ljud som kommer. 
Han ammar fortfarande väldigt mycket ca 50-60% men vi har fortfarande dagar då han nästan bara äter bröstmjölk. Maten kommer i hans takt och det är vi alla nöjda med. 
Han blir 11 månader på fredag, snart fyller han ett helt år. Vart har tiden tagit vägen 😱

Nova är 3,5 och har slutat med blöja helt. Dagblöjan slutade hon med förra sommaren och natten i januari, fram tills för en månad sen väckte vi henne innan vi la oss så hon fick kissa men inte ens det behövs längre. Vår stora tjej! Hon pratar konstant och väldigt bra. Nu är hon inne i någon fas där vi måste va nära och synliga hela tiden, går jag tex runt bilen och hon inte är med bryter hon ihop fullständigt. 

Livet är helt fantastiskt nu!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu