Varm vårdag!

Idag har vi haft som varmast ca 15-16 grader och då har solen gömt sig bakom molnen hela dagen.
Vi har satt i nya överdragen till stolarna i min bil, behövs med hundar i den. Vi har städat upp på tomten, Nova har ätit glass och vi har städat ur inglasade verandan så nu ska bara blommorna in så är det klart där.

Just nu sitter vi i inglasade och njuter men det börjar nästan bli lite för varmt. Nova somnade halvvägs upp i ena fåtöljen så hon ligger med ett ben utanför. Grillen ska snart tändas och köttbiten ligger i marinad, smaskig middag väntas om någon timme.


Lång tid och vår!

Tiden mellan inläggen blir bara längre och längre, det finns helt enkelt inte tid. Mycket händer, jag jobbar massor, Staffan jobbar, Nova går på dagis, ena hunden har opererats, vi letar hus och samtidigt försöker vi hitta tid att umgås med varann och andra.

Nu verkar iallafall våren hittat hit, trotts minus på nätterna så ska vi de närmaste dagarna få allt mellan 7-14 grader varmt. Äntligen säger jag bara! Nog för att jag gillar vintern men när snön kommer och smälter bort blir det bara klägg överallt.

Nu ska vi åka och handla och efter det får vi se vad det blir. Men med skinnjackan på och conversen på fötterna känner jag att våren är påväg trotts molnen på himmelen idag.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu