Inskolning!

Novas inskolning har dragit ut på tiden då hon var sjuk hela förra veckan så nu har hon vart där måndag, tisdag och idag för inskolning. Igår och idag har hon vart där själv, jag har lämnat henne i dörren och så ledsen hon blivit men jag vet att det går över fort. Igår när jag hämtade henne efter de ätit lunch satt hon glatt och mumsade på päron. Idag ska jag hämta henne vid 14 efter hon sovit middag där.
Imorgon börjar hon på riktigt och Staffan lämnar henne redan 6.30 på morgonen då jag jobbar natt, han har tagit ut arbetstidsförkortning så han hämtat henne 14 istället för 16.30 så hon slipper börja med 10 timmars dagar.
Jag bytte mina arbetspass så att jag istället jobbar onsdag-fredag natt.
Jag kommer jobba jätte konstigt ett par veckor nu innan jag får mitt schema men men inte så mycket jag kan göra åt det.

För två veckor sedan fick vi hem vår nya soffa och den är jätte skön, i måndags kom även vardagsrumsbordet eller det som ska bli ett bord och jag hoppas att det blir färdigt i helgen.


Nytt år!

Här skrivs det inte mycket men som sagt, jag jobbar och de dagarna är 12 timmar långa och när jag inte jobbar försöker jag ta tillvara på tiden med Nova.

Julen firades uppe i stockholm och var mysig trots att jag var sjuk och egentligen bara ville gå och lägga mig igen. Nova fick massor av paket men det roligaste var att hoppa på kartongerna som sakerna låg i. På annandagen åkte vi hem då jag skulle jobba igen.

Nyår firade vi hemma i lugn och ro med några vänner, med skotträdda djur vart det inga raketer utan vi ställde oss på inglasade vid tolvslaget och kollade in över samhället och såg raketer ändå.

Sen har jag jobbat och jobbat. Nu jobbar jag inatt och imorgon natt sen är jag ledig resten av veckan. Hur det blir sen vet jag inte eftersom nya schemat inte är klart men jag tjatar på han eftersom dagis vill ha reda på hur Nova ska va där. Ja, dagis ja! Nova va på första inskolningsdagen idag och det var jätte kul tyckte hon. På torsdag ska jag va med också så jag får reda på vad som gäller där eftersom Staffan har lite svårt att komma ihåg allt de säger, haha!

Nej nu är det dags att åka och jobba!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu