Varför?

Varför ska det krävas en bild på en död pojke innan någon reagerar? Detta är inte något som är helt nytt, som började häromdagen. Detta krig och denna flykt har pågått ett bra tag nu och ingen verkar reagera nämnvärt. Men så fort en liten pojke, drunknad och uppspolad på land hamnar på en bild så exploderar hela världen och tycker att det är hemskt det som händer. 
Hela mitt flöde på Facebook är nu fyllt av denna bild och bilder screenshots där människor ska visa sig duktiga att dom minsann har skänkt pengar. *kräks*

Jag vill inte se döda människor på min Facebook, vare sig det är vuxna eller barn. Inte heller vill jag se döda djur. Inte vill jag se det i tidningen eller på tv heller men där kan jag välja om jag vill se det, dom bilderna kommer alltid med en varning där. I mitt flöde dyker dom bara upp utan förvarning, utan en chans att ens få välja.
Jag tycker det är respektlös mot människorna på bilderna, deras nära och kära. Jag skulle aldrig vilja att mina barn sprids över internet på bild när det är döda, inte heller skulle jag vilja få syn på min sambo så eller mina föräldrar eller syskon. 

Varför ska det krävas så fruktansvärt hemska bilder innan någon reagerar? Innan någon gör något?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu