Hemma igen

I måndags kom vi hem efter en vecka i Stockholm, jag, barnen och hundarna. Som hjälp i bilen påväg upp och hem igen var min mamma och det var en stor hjälp. 
Där uppe har vi tittar på när snön försvunnit, tittat på kalvarna, hönsen, Nova har kört grävmaskin med sin ena morbror. Hon har även vart på bio och på fjärilshuset. Tias har hängt med men han fick en vagn också så nu slipper vi tänka på att försöka fixa en innan vi ska åka iväg på semester i maj/juni. Vår Happy är på tok för stor att släpa runt på när hundburen måste va i bilen. 

Tias övar just nu på att stå själv och det går riktigt bra, när han ramlar så gör han det kontrollerat och sätter sig på rumpan. Han har även testat att ta något steg men det går inte ännu. Vi får se om han går tidigare än Nova, hon var tio månader och tio dagar när hon började gå. Tias blir tio månader om 12 dagar. 

Underbara dag

Idag har fart en fantastisk dag. Inget bråk, inget gnäll utan bara glada och nöjda barn. Nova har plockat bort sina saker självmant när hon bytt lek och Tias har vart jätte nöjd. 

Det har även vart simskola idag för Nova och hon var extra duktig idag, hon lär sig så mycket och tycker allt är super roligt. Sen när vi kom hem var det vara hon och jag så vi gjorde lite popcorn i popcornmaskinen som hon fick äta medan vi tittade på tv. Lagom tills hon hade borstat tänderna vaknade Tias och ville äta så vi gick upp så fick han mat och hon passade på att bädda ner sig på pappas plats när han är borta 💕

Life

Förra veckan var vi och åkte skidor, Nova var jätte duktig och lärde sig jätte fort. Jag är riktigt imponerad av henne. Trodde de bara skulle va gnäll och skrik och gråt men inte ens när hon störtade med ansiktet rakt ner i snön gnällde hon utan hon bara löft upp huvudet och sa "det gick bra mamma" sen åkte vi vidare. 

Efter att ha pratat med massor av andra nu angående Novas extrema hostande ska jag ringa astmamottagning på torsdag för att se om de kan kolla ifall hon har förkylningsastma, de låter precis som att hon har det. Vc vill ju aldrig hjälpa till så jag hoppas på att dom kanske kan hjälpa oss lite iallafall. Skulle va så skönt ifall vi kunde få sova även när hon är förkyld eller visar tendens till förkylning. För som det är nu är vi vakna flera timmar när hon bara hostar och hostar och hostar. 

Tias har klippt sig för första gången idag, så långhårig han hade blivit. Hans hår är alldeles rakt så det var jätte svårt att klippa med saxen och få det snyggt så jag chansade med trimmern och det gick riktigt bra. 

Imorgon ska Nova lämnas på förskolan, sen åka och vaccinera hundarna, sen föräldraträff (ska fråga om hostan där med kom jag på nu) och sen hämta Nova igen. Här klämmer vi in allt på en och samma dag 😜

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu