Sista bilderna på magen!

Idag är det ett år sedan Nova's BF men hon stannade ett par dagar till ;)


Födelsedags fix

Här fixas det lite inför Novas födelsedags kalas. Hon fyller ju på en måndag men vi tänkte fira henne på lördagen innan och för att verkligen va på säkra sidan ska jag sätta mig och modellera lite till tårtan. Ifall det inte blir bra så har jag ju gott om tid på att komma på något annat.

!

Hemma igen, kom hem i fredags och har haft det riktigt bra men mer om det sen.

Var precis förbi minneslunden för att tända ett ljus, ett grattis på 48-års dagen!

Det är en fin minneslund här tycker jag, mysig på något sätt med en liten fontän.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3159389/images/2012/pic_5030ca20e087c3080c004962.jpg" class="image">


Kan han kan jag!

Det är så roligt att se när Nova är med andra barn, speciellt de som är lite äldre. De två senaste helgerna har hon lekt med en liten pojke som är 1 1/2 och man ser verkligen på henne att hon tänker "kan han så kan jag!" Jag tror eller snarare vet att hon kommer få ut så mycket av att börja på dagis sen. Både positivt och negativt såklart men de tillhör liksom. Sedan hon lekte med den lilla pojken så går hon mer eller mindre obehindrat nu, ibland vinglar hon till och druttar på ändan men hon ställer sig lika fort upp igen. Nu tränar vi lite på att gå med skor för det va lite läskigt tyckte hon. Tycker det är bättre hon har skor på sig när vi går i affärer och sådär istället för bara strumporna.


Packa pappas kappsäck

Kvällen har spenderats med att försöka packa allt vi ska ha med oss men jag tycker det är svårt. Jag packar bäst när jag vet att jag verkligen måste packa och nu har jag ju faktiskt hela morgondagen på mig. Ja ja vår semester började för 15 min sen så nu är Staffan påväg hem från jobbet och imorgon ska vi nog inte göra så mycket mer än att städa och packa. På eftermiddagen/kvällen åker jag till gekås. Jag måste ha ny plast till min telefon plus att vi även behöver kolla lite andra grejer som brukar finnas hyffsat billigt där så jag åker dit själv och spatserat runt lite. Egentid kallas det, haha! Jag åker på kvällen så jag är dr någon timme innan dom stänger för då brukar det va rätt lugnt.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu