Lilla blĂ„ 💕



Han Ă€r hĂ€r! Lillebror har kommit idag! Lyckan Ă€r total och jag Ă€r trött efter alldeles för lite sömn sĂ„ medan han sover nu tĂ€nkte jag försöka göra detsamma. 

NĂ€r det finns tid kommer mer info om honom 😊

Hej dÀr huvudvÀrk

IgĂ„r hos besöket hos barnmorskan hade mitt blodtryck gĂ„tt upp igen, det tillsammans med min svullnad och huvudvĂ€rken gör att jag ska tillbaka imorgon igen. Mitt undertryck har pendlat mellan 70-90 denna gĂ„ng. DĂ€remot var mitt övertryck normalt denna gĂ„ng sĂ„ dĂ€rför slapp jag Ă„ka upp till förlossningen, jag hade inte heller nĂ„got protein i urinen. 
Nu efter jag lĂ€mnat grisastina pĂ„ dagis fick jag en hemskare huvudvĂ€rk sĂ„ nu har jag till och med petat i mig en Alvedon (jag tar aldrig vĂ€rktabletter annars) sĂ„ vi fĂ„r se om det lugnar ner sig. Annars Ă€r jag nog tvungen att ringa och höra om jag ska vĂ€nta tills imorgon eller om jag behöver komma upp och kolla för sĂ€kerhets skull. 

Ja ja i vilket fall som helst sĂ„ Ă€r det inte lĂ„ngt kvar nu. 

Inte lÄngt kvar nu




Skrutthus

Detta hus, detta lilla lilla hus Ă€r hopplöst ibland. Jag skulle vilja möblera om sĂ„ att det fungerar bĂ€ttre men det gĂ„r inte för det Ă€r för litet för att göra sĂ„ som jag vill. Att göra pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt gĂ„r inte heller eftersom det faktiskt Ă€r möblerat pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt just nu. 

Förvaring Ă€r en sĂ„dan dĂ€r annan sak som jag saknar, vi har ingenstans att förvara saker. TvĂ„ av vĂ„ra garderober gĂ„r Ă„t till att bara förvara saker. En del utav dom sakerna kommer vi att kunn sĂ€lja/slĂ€nga om ett Ă„r dĂ„ det Ă€r bebissaker men sĂ„ lĂ€nge sĂ„ fĂ„r det ligga saker pĂ„ alla konstiga stĂ€llen. 

Idag Ă€r det Ă€ven 9 dagar kvar tills lillebror Ă€r tĂ€nkt, dvs nĂ€sta söndag. Jag hoppas pĂ„ att han kommer nĂ„gongĂ„ng nĂ€sta helg för det skulle passa bĂ€st men man brukar ju inte ha sĂ„ mycket att sĂ€ga om det 😉

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu