Tvätteri

Nu tvättas det kläder för fulla muggar känns det som. Tvättar även julgardinerna och Novas sängkläder då det hände en olycka häromdagen och en pytte inatt. Vår säng har också fått sig en tvättomgång efter en läckt blöja. 

Denna vecka börjar simskolorna igen och på söndag åker vi iväg för att åka skidor. Det händer mycket nu de närmsta månaderna och ibland kan det kännas som lite väl mycket men det är lika bra att passa på eftersom vi aldrig vet när vi kan va lediga igen när båda börjat jobba igen. 

Checkar ut nu

Idag är en sån dag, en sån där dag man önskar att det gick att checka ut en stund för att bara få sova ifred. Ingen sömn inatt och Tias har bara vilat 30 min nu sp jag hann aldrig somna då heller. Nu sover han visserligen igen men vi ska snart åka och hämta Nova så jag kommer inte hinna vila ändå. 

Tiden springer iväg

Ja, precis så känns det som. Tiden går just nu alldeles för fort. 
Jul och nyår firade vi uppe hos min pappa så vi var i Stockholm i två veckor och egentligen hade vi ingen större lust att åka hem igen. 
Tias blev åtta månader i lördags och kan nu krypa helt ordentligt (han började för 1,5 månad sen men har kommit på andra sätt att ta sig fram under tiden), han reser sig upp mot saker och går längst dom, han sätter sig själv och har nu fått fyra stycken tänder. 
Nova bara växer och växer och nu har vi börjat att testa nätter utan blöja, allt är på hennes villkor så hon bestämmer själv när hon går och lägger sig. 

Jag, barnen och hundarna åker upp till Stockholm igen på sportlovet och min älskade mamma kommer ner för att göra oss sällskap i bilen. 
I slutet av mars ska vi åka upp igen för då ska vi på en jaktkryssning. 
Vi är även bjudna till att åka skidor vecka fem men de hoppas vi nog eftersom vi inte kan ta med hundarna. 
Men mellan påsk och slutet av mig är det nog ganska lungt, förutom Tias 1-års dag.  Den 30 maj åker vi till Kroatien och sen resten av sommaren ska jag försöka hitta på spännande saker med barnen. 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu