Jobb jobb

Japp jag har börjat jobba :)
I två veckor har jag hållt på nu och det är roligt men tungt. Från att inte ha gjort något på två år till att börja jobba 12- timmars pass. Men det är roligt och om någon månad kommer jag inte tycka det är lika tungt längre.


Snart så

I fredags åkte jag med och jobbade igen och då åkte jag bara med annars har jag fått köra. Nu tror jag att jag har helt koll på sakerna så i veckan ska jag få köra helt själv en gång och efter det ser vi om jag har ett jobb eller inte. Jag hoppas verkligen inte att något krånglar utan att allt bara glider på för jag vill verkligen ha jobbet. Imorgon får jag se vilken dag det blir.

Lugn dag

Idag eller rättare sagt inatt skulle jag åkt med för att se hur natturen ser ut men det vart lite ändring. Istället ska jag köra på fredag tillsammans med en annan ny kille. Han som åker med annars hinner inte då ytterligare en har sagt upp sig så vi ska försöka slå våra kloka huvuden ihop och lösa det, jag har tydligen bättre koll på lastningen än vad han har och jag misstänker att han har mer erfarenhet än vad jag har för mindre är nästan omöjligt att ha, haha!

Jag tänker lite så att om vi grejar det på fredag så är jag riktigt nära en anställning eftersom han vill anställa mig men det hänger på om jag lärt mig hur arbetet i sig fungerar.

Jag är så glad och tacksam för att jag får denna chans att faktiskt visa vad jag kan istället för att de ska gå på tidigare erfarenheter. Än mer tacksam kommer jag bli om jag får jobbet, då kommer jag va riktigt lycklig.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu