Sjukstuga, bröllop och helvetet!

I en vecka nu har det vart sjukstuga här hemma. Förra måndagen fick gubben åka och hämta Nova från dagis och vabade sedan hela veckan, även han vart riktigt dålig. I torsdags vart det min tur att bli dålig och tappade bort rösten under helgen men nu verkar den va på väg tillbaka.

I fredags åkte vi upp till Stockholm för att gå på min morbrors bröllop i lördags, jätte fina var dom och det var kul att se alla igen. Nova hade på sig en klänning som jag hade när jag var två år. Jag lyckades även få på sambon kostym, första gången han använder det i hela sitt liv och riktigt snygg vart han.

Hemfärden vart igår, på farsdag och gick jätte bra. Hämtade hundarna som vart hos farfar och Nova vart jätte glad att se dom igen.

Men just nu trivs jag inte alls med livet eller rättare sagt med 50% av livet för det är så stor plats mitt arbete tar, allt blir bara värre och jag har ett schema som inte alls funkar. Det talade jag om när jag fick reda på att jag skulle få byta men det gick inte att ändra på. Jag vet iallafall tre olika sätt man kan ändra schemat på men det "går" inte. Dvs de orkas inte ändras på. Men vi får se, kanske inte blir kvar så länge till. Hoppas inte det iallafall för detta är ett riktigt helvete rent ut sagt.

Lägger med en bild på skruttfia i lördagens klänning


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu