God jul!

God jul!
Här hemma har jag smugit upp för att koka lite gröt till frukost. Och under tiden tog jag en magbild. Det är något jag vart förskräckligt dålig på denna graviditet. 

Vart tvungen att använda blixten så varenda bristning lyser ju upp då men än har jag inte fått några nya som tur är :)
Gick in i vecka 21 igår!
Jag inser också när jag såg bilden att om inte mina bröst hade vart så stora och tunga hade jag haft en ganska fin gravidmage, nu ser jag mest bara fet ut eftersom det inte finna något mellan brösten och magen, de flesta har ju en platt del eller plattare innan magen vuxit sig stor. 
Idag firas julen med sambons familj och vi ska inte träffas förrän tre, fyra vilket jag tycker är jätte sent. Jag är ju van med klockan ett typ :( men men under tiden öppnar vi julklappar här hemma som Nova fått av mormor, morfar och lilla mormor. Och morbror Filip såklart! Han är den enda morbrodern som alltid kommer ihåg att ge henne paket när det är jul eller hon fyller år. Inget hon tänker på utan det är bara min dumma hjärna som lägger märke till sådant. 

Hemsk vecka framför oss

Denna vecka kommer bli hemsk för oss allihopa. Jag jobbar fem nätter med start ikväll, sambon får då börja en timme senare på jobbet vilket gör att han får stanna en timme längre när alla andra har gått hem. Novisen går mellan 45-50 timmar på dagis, 10 timmar om dagen förutom på fredag när jag hämtar efter jag slutat.
Jag verkligen hatar denna vecka och schemat jag går på nu, det funkar inte alls och förstör för oss alla. Det är så att jag hoppas på att min kropp inte ska klara mer snart men samtidigt vill jag jobba så länge som möjligt för pengarnas skull.


Uppdaterar visst alldeles för sällan

Jag har fått höra att jag uppdaterar för sällan ;) det blir gärna så när dagarna känns likadana och det inte händer något spännande.

Men nu har det iallafall hänt något spännande, Nova ska bli storasyster i maj och i måndags var vi på ultraljud. En liten lillebror! Hade det inte vart för att jag själv såg den lilla pungen och snoppen så hade vi aldrig tagit reda på vad de va. Nova är iallafall jätte glad att hon ska få en bebis ❤
Denna graviditet har än så länge vart annorlunda den med Nova, jag har mått illa i nästan nio veckor tillskillnad från tre dagar som med Nova, foglossning börjar jag känna av de dagar jag rört på mig mycket dvs de dagar jag jobbat. Med Nova hade jag inget alls. Läkaren har även sagt att jag får bara gå upp tio kilo denna gång pga blodtrycket och än så länge går det bra, enligt vågen hemma har jag gått upp 1,5 så jag är nöjd.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu