Måndag...

Idag har vart en riktigt gnälldag, Nova har bara gnällt och gråtit hela dagen tills efter middagen. Då vart det bättre.

Imorgon ska jag åka med och provjobba igen *Jippi* nu är det inte långt kvar och jag hoppas min hjärna verkligen är med så att jag fixar det här. Jag kommer verkligen bli överlycklig om jag får börja jobba igen.


Provjobba

I fredags fick jag åka med och jobba igen. Det är jätte kul och jag får jätte mycket beröm från min körning. Det enda jag behöver lära mig är själva jobbet i sig dvs pappersdelen. Jag skulle åkt med på en ordinarie tur på tisdag men det vart inte riktigt så utan han ska ringa imorgon igen för att bestämma dag.
Jag ska åka med en dagstur och en natt tur sen ska jag köra en tur och visa honom hur allt fungerar. Fixar jag det då så får jag jobbet. Så nu bara suger jag åt mig allt han säger och det är mycket att ta in och jag hoppas min hjärna fixar det.


Praktikantjävel!

Imorgon ska jag åka med en kille för att se hur dom jobbar. Jag har nämligen sökt jobb där. Det kommer inte va svårt för mig att lära mig hur det funkar hos dom och jag hoppas verkligen att han ser det. Är riktigt trött på att gå hemma och längtar så mycket efter ett jobb.


Bild

Glömde ju bilden :P
Från två av hörnen i rummet.


Helgen

I fredags släpade jag med Staffan till vårdcentralen, där visade det sig att han har en infektion i luftrören då han hostar så mycket så han fick cocilana för det. Sen åkte vi och handlade och resten av dagen tog vi det hyffsat lugnt.

Igår började vi såga ur och fixa grinden ur en skiva vi hade kvar hemma. Ovanför trappen har vi det så brett så vi har inte hittat någon grind som passar där så vi har fått göra en istället. Inte den bästa men den duger gått och väl. Sen tog vi en sväng till Novas farmor och farfar och sa hej, farfar hade köpt en snöslunga och hoppas nu på att det inte kommer någon snö. Efter det åt vi hemmagjorda hamburgare, hur goda som helst.
Efter middagen åkte vi till en vän till Staffan och tittade hur han bodde nu.

Idag har vi vart i Helsingborg på Ikea och köpt saker till Novas rum. Det börjar ordna till sig där inne nu men en lite smått saknas fortfarande men det tar vi när det kommer.
När vi kom hem därifrån började vi sätta ihop sakerna innan vi fick lite besök. Novas kille kom eller ja hon är hans tjej säger han. Han är för söt! Han hade med sig sina föräldrar också så vi pratade lite och lekte lite med barnen. När dom åkte hem åt vi middag, sen vart det till att åka och handla mat till veckan. Sen fixade vi tv:n i Novas rum, la henne och sist skruvade vi ihop det sista sakerna.

Nu ska jag gå och sova för jag är dödstrött!


En veckas semester

Förra veckan tog Staffan semester så vi åkte upp till stockholm.
Vi kom upp förra fredagen och möttes av mina bröder som hade belamrat köket med 137 kg köttfärs så det var bara ställa sig och hjälpa till att paketera.
På lördagen klev jag och Nova upp tidigt och åkte båten till Boda för att ta bilen till mamma/mormor. Där fick vi ett busskort och åkte vidare mot Slussen. En tunnelbaneresa, en pendeltågsresa och ytterligare en bussresa senare befann vi oss på mamma-barn träff. Med några av de mammor som jag har haft kontakt med sedan december 2010. Jätte kul att träffa dom och jag hoppas på fler träffar så man får möjlighet att träffa fler mammor. Nova tyckte det var hur kul som helst och sov hela resan hem sen. Vi sov över hos min mamma och på söndagen träffade vi Carro. Efter det var det dags att åka till min pappa igen som då hade kommit hem från Sicilien.
Resten av veckan spenderade vi sjuka! Jag satt några nätter med Nova i soffan och sov för hon var jätte förkyld och hostig. Även jag själv var sjuk men inte så farligt. Staffan passar på att va hostig nu såklart.

I fredags åkte vi in till Gustavsberg där jag gjorde min tatuering och sen åkte vi och sa hej till min mormor innan det var dags att åka till pappa igen.

I lördags firade vi min farbror och på kvällen åkte vi till Ingmarsö och åt god mat. Efter middagen vart det mer kalas hos pappa så Staffan ringde och frågade om han kunde va ledig på måndagen med :P så lätt gissat spenderade en del söndagen med att tycka hemskt synd om sig själva.

I måndags åkte vi hem, i tisdags var jag på arbetsintervju, igår var jag och Nova på gekås med en vän och tittade runt lite. Idag har vi städat massor och haft anticimex här för att titta på mössen. Vi har tatt 6 stycken på två dagar och eftersom anticimex är gratis för oss ringde vi dom.

Imorgon är det helg igen och vi får se vad den innehåller!


Ny ovana?

Nova har börjat med att somna som vanligt vid sju, åtta på kvällen men sen efter någon timme vaknar hon och vägrar somna om. Runt tre timmar brukar det ta innan hon somnat igen. Det är absolut inget skrik och gråt när hon är vaken utan antingen ligger hon och pratar eller bara stirrar. Vi hoppas iallafall på att hon snart slutar med detta då jag inte hinner med något av de jag ska göra på kvällen.

För övrigt blir prinsessan 13 månader idag <3


Spännande månad

Denna månad kan bli spännande! Nu efter alla räkningar är dragna och vi vet exakt vilken summa vi har att röra oss med från och med idag säger mitt konto 117kr och Staffans 45kr. Så idag bakade jag tekakor och imorgon ska det göras frallor så bröd behöver vi inte köpa. I frysen finns det en del mat men inte så det räcker en hel månad.

Därför är jag extremt glad att Staffan har sitt sparkonto då jag inte har något, lång tid arbetslöshet och sedan föräldraledighet har gjort att mina sparkonton sinat rätt ordentligt. Tur då att jag bor med världens mest snälla gubbe som gärna tar lite på sitt sparkonto för att vi ska överleva. Men jag tar denna månad och försöker få ner vårt matkonto ordentligt då jag tycker att de är alldeles på tok för högt.

Barn till salu

I 3 1/2 timme försökte vi söva om Nova ikväll! De första två timmarna hade jag riktigt bra tålamod något jag annars inte brukar ha när det gäller läggning. Men den sista timmen var mitt tålamod mindre stort efter att hon skalat av kanterna ett par gånger.

På fredag åker vi till stockholm för att på lördag ska jag och Nova på mamma/barn träff i stan. När vi ändå är uppe passar jag på att ta en sväng förbi tatueraren, vilken tur jag hade så han hade tid för mig nästa fredag.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu