Sjukskriven!

Från och med idag är jag sjukskriven och på onsdag ska jag träffa läkaren. 
Det är foglossningen som variabler värre och gör att jag inte funkar ordentligt. Hade hoppats på en lika lätt graviditet som med Nova men inte de inte. Men annars så mår jag ju faktiskt inte dåligt på något sätt så jag är nöjd ändå, mitt blodtryck har till och med gått ner 😯

Ny bil

Vi har semester! I en vecka har vi snart vart lediga och har en vecka kvar. Vi befinner oss i Stockholm och bara tar det lugnt men någon gång nästa vecka måste vi åka hem. Jag försöker att få min foglossning att göra så lite ont som möjligt men det verkar omöjligt. Kan inte längre sitta ner ordentligt utan att det gör fruktansvärt ont. 
Men idag iallafall åkte vi en snabb sväng in till stan då vi sett en bil på blocket, vi åkte och tittade och köpte den så på tisdag ska vi hämta min nya bil. Behövs verkligen då familjen växer och min lilla Tage har gett upp helt. 

Nu ligger jag med grisafisa som precis somnat och jag ska göra likadant för imorgon verkar det bli lite jakt, som jag längtat. 


Rast?

Egentligen skulle jag hållit rast nu eller jag håller rast men på natten brukar jag alltid sova bort den men det är en liten en som passade på att leva rövare rejält så lite svårt att somna. Hoppas han slutar snart för annars blir förmiddagen jobbig. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu