Dopplanering

Nästa helg ska Tias döpas och jag kom på i fredags att det är bara två veckor övar, plötsligt hade jag massor att göra. Men det mesta börjar bli klart nu. Det som är kvar är sånt jag inte kan göra med barnen så det krävs att Staffan är hemma. 
Det sista som egentligen behöver köpas är kläder till Tias och en skjorta till Staffan. 

Branden

Branden i Västmanland! Det är sånt som händer i andra länder, sånt man kan se om på tv och läsa om i tidningen som händer längre söderut. Inte här i vårt lilla land. Det är så läskigt att den sprider sig så fort. Hoppas vindarna avtar, att regnet ökar och att dessa plan och helikoptrar tillsammans med markarbetarna fixar detta så fort som möjligt för två månader av brand och ytterligare månader för efterarbete låter alldeles sanslöst för länge. 
Läste att det var en skogsmaskin som startat branden, hur är då frågan? Olycka eller rent slarv? Med denna värme som vart så får man verkligen hoppas på att det inte var slarv iallafall. 

Hittar jag en insamling i närheten här nere har jag massor av kläder och sånt som jag gärna skänker till de behövande. 

Dop

Nu har sista datumet för att höra av sig angående Tias dop varit så nu ska här börja bakas. 
Vi fick svar av ungefär hälften av de vi bjudit så det blir inte så många att baka till iallafall. Tycker att även om man inte kan komma så talar man om det om det står så i inbjudan. 

.




Fredag

Vid elva lämnade jag Nova hos farfar, hennes pappa skulle hämta henne sen sa hon. När jag kom hem igen gav jag Tias mat och sen la jag honom i babygymmet medan jag började plocka ur vårt provisoriska skafferi eftersom vi hittade fler djur där inne. Vi fick vad vi tror är mottfjärilar i det riktiga skafferiet i höstas, efter det städa vi ur och la allt i tätslutande burkar. De var nästan borta tills vi uppräckte en hundgodispåse på hatthyllan i våras där de flyttat in men sen var de borta igen trodde vi. Tills vi hittade dom igen häromdagen. Så nu har jag slängt allt igen och väntar på att Anticimex ska komma för nu är jag trött på dom. 

Nu ligger han och sover i mitt knä eftersom han inte vill sova själv, snart ska han ha mat igen och sen ska vi fortsätta sortera alla utväxta kläder. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu