24 år

Igår var det min födelsedag.

Dagen började med att jag själv gick upp med Nova och åt frukost medan Staffan sov. Då vart jag lite ledsen och jag tycker inte att jag ska behöva säga till honom att kliva upp och äta med mig på min födelsedag.

Men men då kan jag ta sovmorgon när han fyller år ;)

Jag fick iallafall världens bästa present från honom <3


Snart klar

Snart är Novas rum klart förhoppningsvis till helgen. Det som saknas är dörr och dörrfoder, sen ska bara golvlisten sågas till och sättas dit. Just ja det saknas 89 cm taklist också som vi måste köpa.

Sen ska rummet inredas också, det enda hon har nu är en säng ju så det måste vi köpa lite saker också. Det ska bli så roligt när det är klart där inne.
Dock har vi gjort en liten miss men det är inte hela världen.

Såhär ser ena tapeten ut :)


Inte meningen

Det är inte meningen att man ska känna såhär! Under föräldraledigheten är det meningen att man ska njuta, att det ska va roligt att va hemma med barnet. Jag känner inte så längre, har inte gjort på ett par månader. Jag är så uttråkad, tycker det är piss och skit att va hemma hela dagarna. Självklart tycker jag det är jätte roligt att se hur Nova utvecklas och allt sådant men jag är så urbota trött på att va hemma nu så det finns inte.

Jag vill verkligen, verkligen börja jobba igen. Jag har vart hemma alldeles för länge och största önskan nu är att hitta ett arbete. Jag gick en utbildning när Nova låg i magen för att öka mina chanser för att få jobb, utbildningen låg även i en bransch som alltid behöver arbetskraft. Jodå men inte i Halland inte. Överallt annars finns det jobb men inte inom rimliga avstånd för mig.

Jag mår dåligt av att gå hemma och det är inte roligt att erkänna det just för att man ska tycka om att va hemma med barnen. Men jag tycker verkligen inte att det är roligt längre.

Jag hoppas att jag inte kommer känna såhär om vi får fler barn och jag tror att för att undvika det krävs det att jag jobbar ett bra tag innan det ena blir tal om fler.


Deprimerad delux typ

I slutet av juli åkte ju min hårddisk ner i golvet. Den går inte att rädda :'( Alla bilder på Nova från hon föddes och framåt är där och dom bästa bilderna på henne är tagna hennes två första månader. Nu tror jag att jag hittat alla bilder från december och fram iallafall men dom bästa saknas ju fortfarande.


Måndagsmys

Idag har vi inte gjort mycket. Efter förra veckans byggande tyckte jag inte vi behövde göra något. Så istället har vi lekt massor och sprungit runt och busat.
Tänk så roligt det kan va ;)

Min skruttunge i soffan med lite majskrokar, inget soffmys utan krokar.


Sep. 15, 2012

Vart är världen påväg egentligen?
Så mycket skit som händer samtidigt.

Mina tankar går till Michaels familj, det kunde lika gärna drabbat min familj. Tankarna går även till Anngelicas nära och kära, några vilka jag känner.


Bygga vägg

Denna veckan har Staffan semester. Egentligen skulle vi åkt till Tyskland men det vart inte så utan vi är hemma och fixar Nova's rum. En vägg har vi byggt upp och den ska bara slipas en sista gång så är den färdig för tapetsering. Resten av hennes rum håller på att målas och behöver minst en strykning till innan det är klart. Sen ska listerna målas och upp. Inte så jätte mycket kvar med andra ord :)

Men innan vi fortsätter med det idag ska jag alldeles strax väcka skruttfia och hennes pappa för att idag ska Nova till tandläkaren. Efter det ska vi åka och fixa doppresent då vi ska på dop på söndag.


Krångel

Jag har så mycket krångel med blogg.se appen. Den bara stängs ner hela tiden när jag försöker skriva inlägg så jag är tvungen att radera appen och ladda ner den igen hela tiden.

Det jag har försökt skriva hur länge som helst känns det som är att vi nu börjat med Nova's rum, reglar och osb och gips på insidan är klart nu är det vara isoleringen, osb och gips på andra sidan som ska upp. Det går inte jätte fort när vi har en sjuk Nova runt benen men det går framåt iallafall.

Nova har lärt sig massa nya saker de senaste veckorna bl.a. Säga tack tack, äta med gaffel/sked och nu säger hon tittut igen också. Massa annat har hon lärt sig också och det är så kul att se henne utvecklas hela tiden.


1 år

Sedan jag låg på förlossningen.

Idag blir skruttfia ett år. Stora tjejen! Det firar både hon och jag med en varsin förkylning.


Om 1 1/2 timme för ett år sedan

Gick mitt vatten och nästan 18 timmar senare kom världens finaste prinsessa till världen. Detta året har gått så fort och imorgon är det hennes första födelsedag.

Vi ska sova och medans pappan är på jobbet får jag sova med ett litet barn för det är det hon är nu, ingen liten bebis längre.


Kalas!

Igår var det ett år sedan jag vart inlagd på sjukhuset.

Igår firade vi även Nova och hennes farmor, farfar, gammelmormor, ena farbror och kusiner kom.

En bild på tårtan som hon bjöd på!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu