Hoppsan!

Titta vad som fanns i min brevlåda idag!


Krångel

Blogg appen har krånglat så mycket så det är därför jag skrivit så lite. Mindre än vanligt alltså :P Nova går jätte bra nu, efter vi hade besök av en liten kille på 1 1/2 år har hon gått massor. En till tand är påväg också, den sjunde. På lördag åker vi upp till Stockholm för att på söndag ta husbilen och åka till Gotland. Ska bli riktigt skönt med semester. Efter semestern hoppas jag att jag hittar ett jobb för jag längtar riktigt mycket efter att få jobba nu.


Take a walk on the bright side of life...

Hon går!!! Eller ja i fredags kom de första två stegen och det blir bara fler för varje fång hon går typ. Nu är hon uppe i en sju, åtta steg åt gången. Duktiga tjejen!

Äntligen

Äntligen, äntligen ÄNTLIGEN har jag hittat något som funkar på mig. Att jag inte tänkte på det tidigare, det mest självklara sättet egentligen. Men imorse, två veckor sedan start hade jag tappat 1,9 kg. JIPPI!!! Utan speciell träning, har bara lyckats ta mig till gymmet en dag i veckan då Staffan jobbat över. Den här veckan hoppas jag på att få komma iväg lite fler gånger. Snart så kanske jag kan få min kropp så bra den kan bli för efter att ha haft en bebis i magen kommer den aldrig bli likadan igen, inte min inte.


Hund i bil

Snubblade över en diskussion på fb om att ha hund i fordon. Tillslut vart det bara personliga påhopp som det brukar när folk försöker diskutera numera men ändå kunde jag inte sluta läsa. I vilket fall, lagen säger: Att djur som färdas i bil ska sitta fast på ett sådant sätt de inte kan skada sig själva eller andra om det skulle hända något. Om det sen är i bur, säkerhetsbälte eller bakom galler i bak spelar ingen roll. Eftersom lagen är framtagen av Jordbruksverket är det inget man kan få böter för men däremot kan man istället bli misstänkt/åtalad för vårdslöshet i trafik om det skulle hända något när hunden/djuret är lös i bilen.


10 månaders bild


10 månader

Idag blir prinsessan 10 månader och väger 9155 gram och är 74 cm lång.
Nova reser sig numera utan stöd, säger titta och dä på allt hon pekar på och hon pekar på allt numera. Det är bara en tidsfråga innan hon börjar gå också.


Milou hos ortopeden

Idag var jag iväg med Milou till ortopeden, inget fel hittades. Han har jätte fin muskulatur och inget som tyder på överbelastning på något sett så jag fick välja på att ge honom lugnande och röntga honom eller att gå korta promenader, max 2 km i 2-4 veckor och sedan långsamt öka längden. Ortopeden trodde nämligen att det kunde röra sig om en överbelastning som inte fått läka ordentligt.

Jag valde att gå kortare promenader ihop om att det bara är en överbelastning. Skulle det nu inte vara det så för vi röntga honom senare.


Fortfarande tomt

Nej här händer det inte mycket. Det händer väldigt mycket med och runt Nova nu så all tid går till henne, underbart att se alla hennes framsteg.

Semestern är slut och Staffan har börjat jobba idag. Själv sitter jag och letar efter jobb. Är så grymt sugen på att börja jobba igen, längtar som en tok.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu