Helgen

I fredags släpade jag med Staffan till vårdcentralen, där visade det sig att han har en infektion i luftrören då han hostar så mycket så han fick cocilana för det. Sen åkte vi och handlade och resten av dagen tog vi det hyffsat lugnt.

Igår började vi såga ur och fixa grinden ur en skiva vi hade kvar hemma. Ovanför trappen har vi det så brett så vi har inte hittat någon grind som passar där så vi har fått göra en istället. Inte den bästa men den duger gått och väl. Sen tog vi en sväng till Novas farmor och farfar och sa hej, farfar hade köpt en snöslunga och hoppas nu på att det inte kommer någon snö. Efter det åt vi hemmagjorda hamburgare, hur goda som helst.
Efter middagen åkte vi till en vän till Staffan och tittade hur han bodde nu.

Idag har vi vart i Helsingborg på Ikea och köpt saker till Novas rum. Det börjar ordna till sig där inne nu men en lite smått saknas fortfarande men det tar vi när det kommer.
När vi kom hem därifrån började vi sätta ihop sakerna innan vi fick lite besök. Novas kille kom eller ja hon är hans tjej säger han. Han är för söt! Han hade med sig sina föräldrar också så vi pratade lite och lekte lite med barnen. När dom åkte hem åt vi middag, sen vart det till att åka och handla mat till veckan. Sen fixade vi tv:n i Novas rum, la henne och sist skruvade vi ihop det sista sakerna.

Nu ska jag gå och sova för jag är dödstrött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu