Tiden?

Vart tar tiden vägen? Det går alldeles för fort nu. Eller ja, som vanligt. Det går alltid för fort. 
Igår var det exakt tre månader kvar till vi ska gifta oss och vi fick bokat en vigselförättare och det var det sista stora som behövdes fixas. 
Inatt klev vi upp klockan ett för att åka till Tyskland och inhandla öl och sånt till bröllopet så nu är även de klart. Det som är kvar är skor till barnen och Staffan, kläder till honom och ringar till oss båda. Sen är allt klart och fixat!

Medan vi var i Tyskland sov barnen hos farfar och farmor för första gången. Tias sov även själv utan varken mig eller Staffan för första gången och det hade gått bra. Han hade vaknat två eller tre gången och i hans mått mätt så är det en riktigt bra natt. Efter första uppvaket hade han fått sova bredvid farfar resten av natten medan Nova sov själv i vardagsrummet hela natten. Vår stora tjej!

Det är skönt att veta att det funkar när vi inte är med även om Tias har vart gnällig resten av dagen idag men det har nog vart för att han saknat oss, på hans beteende så har det verkat så iallafall. Det är lite svårt när han inte säger så många ord men ikväll tror jag att vi kanske fick höra hans första tvåordsmening men vi får se om vi hör det igen snart annars var det nog något annat han sa. 

Imorgon vill vi sova länge och sen ska det städas och fixas både inne och ute, det ska handlas mat och hämtas öl. Hönsen ska få komma ut tidigt efter att ha suttit inne hela dagen idag. Vi vågade inte släppa ut dom ifall den där hunden skulle komma tillbaka och norpa en höna till. 

Kommentarer
Postat av: Bella

Snart tar de tåget till mormor alldeles själva, så fort går det.

2016-03-14 @ 21:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu